Alatura-te grupului de discutii
Protectia Animalelor

Alatura-te grupului de discutii Protectia Animalelor
Numarul animalelor omorate in lume de catre industria carnii, a laptelui si a oualelor, de cand ati deschis aceasta pagina
0 pui de gaina
0 curcani
0 rate
0 porci
0 vitei
0 oi
0 iepuri

ACASA

RECLAMARE ACT DE CRUZIME

BUCURESTI

BRAILA

CONSTANTA

CRAIOVA

GLINA

HUNEDOARA

IASI

MANGALIA

SUCEAVA

ARTICOLE

HUNEDOARA

La Hunedoara s-a semnat programul "Sterilizare si returnare" intre Vier-Pfoten si primaria orasului
14 Martie 2007

Incepand cu 19 Martie 2007 Fundatia pentru Protectia Animalelor VIER PFOTEN si-a inceput activitatea in orasul Hunedoara pentru proiectul CCR (Catch, Castrate, Release) de sterilizare gratuita a cainilor fara stapan, in parteneriat cu Primaria Hunedoara. Proiectul are ca scop solutionarea civilizata si eficienta a situatiei animalelor fara stapan, impreuna cu locuitorii si institutiile orasului si se va desfasura pentru inceput pe o perioada de trei luni.

In cadrul programului, cainii sunt prinsi, sterilizati, marcati, tatuati, deparazitati si vaccinati iar dupa perioada postoperatorie, daca nu apar complicatii medicale sunt returnati in locul din care au fost luati.
In orasul Hunedoara, echipa VIER PFOTEN formata din medici veterinari, asistenti, prinzatori si alti lucratori isi va desfasura activitatea in cadrul clinicii mobile VIER PFOTEN, situata in incinta gradinii zoologice din orasul Hunedoara.

Activitatea VIER PFOTEN in Hunedoara se desfasoara in baza unui contract semnat cu Primaria Municipiului Hunedoara, contract prin care VIER PFOTEN se angajeaza sa sterilizeze gratuit cainii fara stapan din oras iar Primaria Municipiului Hunedoara garanteaza faptul ca angajatii sai nu vor initia actiuni de ucidere sau maltratare a acestor caini.

Acesti caini au fost omorati si cadavrele lor au fost aruncate la groapa de gunoi.

Caini Hunedoara Caini Hunedoara Caini Hunedoara Caini Hunedoara Caini Hunedoara Caini HunedoaraCaini Hunedoara Caini Hunedoara Caini Hunedoara Caini Hunedoara Caini Hunedoara Caini Hunedoara Caini Hunedoara

Acesti catelusi au fost salvati de la o moarte ingrozitoare.

Caini Hunedoara Caini Hunedoara

Acest caine a fost dus la veterinar de urgenta, dar a fost prea tarziu pentru el. Astfel arata cainii dupa o lunga perioada de infometare, cand pur si simplu ajung sa se manance intre ei.

Caini Hunedoara Caini Hunedoara Caini Hunedoara Caini Hunedoara Caini Hunedoara Caini Hunedoara

Aceasta catelusa a fost impuscata de vanatori in postul Craciunului.

Caini Hunedoara Caini Hunedoara Caini Hunedoara Caini Hunedoara